Öppen trädgård med gårdsförsäljningVälkommen att besöka och utforska trädgården! Denna plats är långt ifrån perfekt eller färdig. Här sitter gunnebostängslet på sniskan och ogräset frodas i gruset. Mitt i allt det ofärdiga är denna plats redan nu ett paradis. Här får min glädje, nyfikenhet och kreativitet utrymme, och här finner jag också lugn och ro. Oavsett om du är intresserad av odling och trädgård eller inte, om du vill köpa plantor eller skörd, bara ta en nyfiken titt eller byta några ord är du lika välkommen! När trädgården kryllar av liv, i form av växter, djur och människor, är jag som lyckligast! Här är några förslag på vad du kan göra vid ditt besök:


Strosa runt och kika på odlingarna eller gå en tur och besök trädgårdens små Pilgrimsplatser. 


Ta en fika på trädäcket. Kaffe, te, saft och kaka finns till en billig peng.


Läs en av våra barnböcker på tema trädgård eller låna vår lilla lupp och ge dig ut att leta kryp.


Utmana vänner eller familj på trädgårdsbingo eller naturfrågesport.Varmt, varmt välkommen!!!


Till salu:


Under skördesäsongen finns ett urval av grönsaker som säljs som skördekassar. En kasse innehåller dagsfärska grödor till ett genomsnittligt pris på 90 kr/kg. Nedan kan du se vilka grönsaker som finns denna vecka. Hemsidan uppdateras varje fredag em med aktuellt sortiment. Beställ gärna en kasse i förväg för avhämtning eller beställ en på plats när trädgården är öppen för besök.


Du har väl inte missat att vi är återförsäljare av exklusiva och lokala pelargoner från Grönbo och Rockhammar! Välkommen hit under öppettider och kolla in aktuellt sortiment!Gårdsförsäljningen är stängd för säsongen - välkommen åter 2024